ΚωπηλασίαΝΟΒ-ΑΚαλή Επιτυχία στην πρωταθλήτριά μας!

December 7, 20201
Κωπηλασία _ Παράκτια

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας ΕφήβωνΝανήδων θα συμμετέχει η πρωταθλήτρια του Ν.Ο.Β.-Α. ΝΟΝΗ ΙΣΜΗΝΗ που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στις 26-27 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τον πρώτο διεθνή αγώνα της κατηγορίας που διεξάγεται για φέτος .

Η χώρα μας θα συμμετάσχει με 14 αθλητές και αθλήτριες σε 5 πληρώματα και συνολικά στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στην λίμνη Σάββα του Βελιγραδίου θα πάρουν μέρος 426 αθλητές κι αθλήτριες από 27 χώρες και ο συναγωνισμός αναμένεται να είναι έντονος και επίπονος αφού όλα θα συμβούν ,μέσα σε 48 ώρες. Η πρωταθλήτρια μας Ισμήνη Νόνη θα αγωνιστεί στην τετράκωπο άνευ νεανήδων μαζί με τις συναθλήτριες τις Παρθένα Παπατέρπου-Ιωάννα Ασβεστά-Ελένη Χαραλαμπίδου του ΝΟΘ

Ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς , το Δ.Σ. και όλη η αθλητική οικογένεια του Ν.Ο.Β.-Α. εύχονται καλή επιτυχία και τις καλύτερες δυνατές διακρίσεις στην κωπηλάτρια μας Νόνη Ισμήνη και σε όλη την Εθνική ομάδα.

 

One comment

  • Phone Tracker Free

    February 2, 2024 at 8:25 pm

    Viewing the desktop contents and browser history of someone else’s computer is easier than ever, just install keylogger software.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΒΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΒ-Α

Ακτή ΝΟΒ, Άναυρος, Βόλος 38221
2421 020376

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μην χάσετε τα τελευταία μας νέα. Παρακολουθείστε τις επιτυχίες του ομίλου μας!