ΙστιοπλοΐαΝΟΒ-ΑΣυγχαρητήρια

March 28, 20212
https://novargonaftes.gr/wp-content/uploads/2021/03/50719258_2291251507823707_6003689141013839872_n.jpg
Πολλά Συγχαρητήρια στην νέα Πρόεδρο της ΕΙΟ Νίκη Αναστασίου, όπως και στην Πρόεδρο της ΕΑΘ Εριφύλη Βαρδάκη ,μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των εκλογών της Ιστιοπλοϊκης Ομοσπονδίας!
Επίσης Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο μας Τσουκαλά Χαραλαμπο , για την εκλογή του στο ΔΣ της ΕΙΟ , με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και των Ομίλων στην περιφέρεια μας .
Το Διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου μας συγχαίρει όλο το νέο ΔΣ της ΕΙΟ και της ΕΑΘ καθώς και όλα τα νέα μελη των επιτροπών της Ιστιοπλοϊκης Ομοσπονδίας και τους εύχεται καλή Επιτυχία στο έργο τους .

Για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος πρόεδρος θα είναι γυναίκα και συγκεκριμένα η Νίκη Αναστασίου (πρώην γεν. γραμματέας), ενώ το ίδιο ισχύει και στην Ανοιχτή Θάλασσα με την Εριφύλη Βαρδάκη!

Αναλυτικά η κα Αναστασίου έλαβε 57 ψήφους έναντι 26 του Ιωάννη Παπαδημητρίου και 25 του Λάζαρου Τσαλίκη.

Ψήφισαν ηλεκτρονικά 110 εκπρόσωποι σωματείων και το νέο ΔΣ, εκτός από την πρόεδρο, αποτελείται από τους εξής παράγοντες: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Στέφανος Χανδακάς, Ιωάννης Μπέης, Ιωάννης Μαρουλάκης, Ακριβή Αυλωνίτη, Γεώργιος Καμνής, Δημήτρης Χριστοφόρου, Γεώργιος Παπαστεφάνου, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, Ιωάννης Θεοδωρίδης, Χαράλαμπος Τσουκαλάς, Δημήτρης Σμέης, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος και ο Ιωάννης Καλατζής από τον συνδυασμό του Λάζαρου Τσαλίκη. Πρώτος αναπληρωματικός είναι ο Χαράλαμπος Ρούσσης. Να σημειωθεί ότι τα 11 μέλη της ΚΙ.ΦΙ στη διοίκηση είναι νέα.

Εκπρόσωπος της ΕΙΟ στην ΕΟΕ εξελέγη ο Σ. Χανδακάς και αναπληρωματικός ο Κ. Χατζηκωνσταντίνου.

Στην Ανοιχτή Θάλασσα, εκτός από την κα Βαρδάκη, εξελέγησαν οι Μάρκος Λαμπρινάκης, Ευθύμιος Παλλαδινός, Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, Μιχαήλ Τσατσόπουλος, Στέφανος Φερεκιάδης, Ιωάννης Συφαλέρας, Ιωάννης Καραμούζης, Ιωάννης Τερζενίδης. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Σωτήριος Μενούνος, Ηλίας Γεωργιάδης, Ευστάθιος Τύρος.

Η νέα εξελεγκτική επιτροπή αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Λυμπέρη, Μαρία Ρήγα και Μαργαρίτα Φλωρεντίνε Μπεσουσάνη. Αναπληρωματικό μέλος θα είναι ο Παναγιώτης Καγιώργης.

Στην πειθαρχική επιτροπή εξελέγησαν οι Ηλίας Τέφας , Χρήστος Αδάμ, Δημήτρης Κακαλίκας, Γεώργιος Δημακαράκος, Χρήστος Δημητράκος, Παντελής Παυλίδης, Γεώργιος Λέσσης. Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Αθανασία Παπαποστόλου, Αικατερίνη Καντιώτου και Σάββας Ασλανίδης.

Ο διοικητικός απολογισμός του ΔΣ της ΕΙΟ και των Επιτροπών εγκρίθηκαν με 93 ψήφους έναντι 9. Με 88 ψήφους έναντι 13 εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του

ΔΣ της ΕΙΟ και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και του ισολογισμού για την περίοδο 1/1/2020 έως 31/12/2020. Ο οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 1/1/2021 έως 28/2/2021 πέρασε με 87 ψήφους έναντι 13.

2 comments

  • Szpiegowskie Telefonu

    February 2, 2024 at 6:39 pm

    Jeśli zastanawiasz się, jak dowiedzieć się, czy twój mąż zdradza cię na WhatsApp, być może będę w stanie pomóc. Kiedy pytasz swojego partnera, czy może sprawdzić swój telefon, zwykle odpowiedź brzmi „nie”.

  • Szpiegowskie Telefonu

    February 11, 2024 at 9:20 pm

    Czy jest jakiś sposób na odzyskanie usuniętej historii połączeń? Osoby posiadające kopię zapasową w chmurze mogą użyć tych plików kopii zapasowych do przywrócenia zapisów połączeń telefonicznych.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΒΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΒ-Α

Ακτή ΝΟΒ, Άναυρος, Βόλος 38221
2421 020376

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μην χάσετε τα τελευταία μας νέα. Παρακολουθείστε τις επιτυχίες του ομίλου μας!