ΝΟΒ-ΑΣυγχρονισμένη ΚολύμβησηΑργυρά τα κορίτσια μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη!

May 14, 2021342
sychron1_n
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΥΡ.ΠΡΩΤ.21,2
sychron2 (2)
Αργυρά τα κορίτσια μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη! Μετά από μια εξαιρετική παρουσία η Εθνική μας Ομάδα βρέθηκε στη δεύτερη θέση στο τελικό του free combination πίσω από τη κυρίαρχη Ουκρανία και μπροστά από τη Λευκορωσία! Μέλη της Εθνικής μας ομάδας που μετείχαν στο αγώνισμα του free combination, ήταν και τρεις δικές μας αθλήτριες, η Ελένη Φραγκάκη, η Ελένη Δεληγιάννη και η Ζωή Καράγγελου! Τα 10 μέλη που αποτελούσαν το free combination ήταν οι Μαρία Αλζιγκούζη, Τζωρτζίνα Βασιλοπούλου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ελένη Δεληγιάννη, Βιολέτα Ζουζούνη, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Ελένη Φραγκάκη! Αυτή η επιτυχία των κοριτσιών συμπληρώνει με απόλυτη αρμονία την πολύ καλή παρουσία της Εθνικής μας ομάδας σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αφού τις προηγούμενες μέρες των αγώνων η σολίστ της Εθνικής μας ομάδας, Ευαγγελία Πλατανιώτη μάγεψε τους κριτές και απέσπασε όχι ένα αλλά δυο μετάλλια, ένα ασημένιο στο Τεχνικό Σόλο και ένα Χάλκινο στο Ελεύθερο Σόλο! Κορίτσια μας κάνατε υπερήφανους!
Ο πρόεδρος του ομίλου μας κ.Χαράλαμπος Τσουκαλάς, η Αντιπρόεδρος και έφορος του τμήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης του ομίλου μας, κ. Μαρία Παρασκευόπουλου και το Δ.Σ του ομίλου μας συγχαίρει τα κορίτσια για αυτή τους την επιτυχία και τους εύχεται καλή συνέχεια στη πορεία τους για το Τόκυο!

342 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΒΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΒ-Α

Ακτή ΝΟΒ, Άναυρος, Βόλος 38221
2421 020376

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μην χάσετε τα τελευταία μας νέα. Παρακολουθείστε τις επιτυχίες του ομίλου μας!