Συγχρονισμένη ΚολύμβησηΤο γραφικό της χορογραφίας «fly Icarus fly» με την οποία η Ελλάδα διεκδικεί την ολυμπιακή πρόκριση

June 8, 20212
icarus3-d3aff
icarus4-e3f96
icarus6-87231
icarus8-d8f61
icarus9-71f72
icarus11-00967
icarus12-7590b
icarus1-a329e

Την προσπάθειά της για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο πρόγραμμα της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο, σε Ντουέτο και Ομαδικό, θα ξεκινήσει την Πέμπτη (10/6) η Εθνική μας ομάδα. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη (10-13 Ιουνίου). Εκεί βρίσκονται, ήδη, τα οκτώ κορίτσια και προετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο «στοίχημα».

Η εντυπωσιακή χορογραφία για το Ελεύθερο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει το Ομαδικό, όμως, έχει κλέψει την παράσταση, καθώς είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη και βασίζεται στον μύθο του Ίκαρου. Με αρκετές παραλλαγές, όμως και διασκευασμένος, ώστε να έχει ένα τέλος διαφορετικό και αισιόδοξο: Αυτή τη φορά ο Ίκαρος δεν θα πνιγεί, αλλά θα σωθεί από τις πρωταθλήτριές μας της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης. Στην ομάδα μετέχουν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη (και Ντουέτο), Εβελίνα Παπάζογλου (και Ντουέτο), Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Έλενα Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Τζωρτζίνα Βασιλοπούλου, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ανδριάνα Μισίκεβιτς.

Η ΚΟΕ, λοιπόν, αποτύπωσε τη συγκεκριμένη διασκευασμένη ιστορία της χορογραφίας «fly Icarus fly» σε ένα υπέροχο γραφικό για το οποίο συνεργάστηκαν: Χορογραφία: Άννα Τάρες – Μπετ Φερναντεζ (Ισπανία). Μουσική : Ζοζεφ Γκραού. Δημιουργία ιστορίας: Άννα Τάρες – Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα. Δημιουργία εντύπου: Σοφία Κομηνέα – Ανδρέας Γιοβάνος.

2 comments

  • WilliamUnami

    April 20, 2024 at 10:19 am

    india pharmacy mail order http://indiaph24.store/# pharmacy website india
    buy medicines online in india

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΒΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΒ-Α

Ακτή ΝΟΒ, Άναυρος, Βόλος 38221
2421 020376

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μην χάσετε τα τελευταία μας νέα. Παρακολουθείστε τις επιτυχίες του ομίλου μας!