Συγχρονισμένη ΚολύμβησηΤο Ανεκπλήρωτο Όνειρο !

August 3, 2021364
https://novargonaftes.gr/wp-content/uploads/2021/08/safe_image-1.jpg

 

Η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης δεν θα πάρει τελικά μέρος στο πρόγραμμα του ομαδικού των ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο. Η περιπέτεια των τελευταίων εβδομάδων εξελίχθηκε σε ένα τραγικό αποτέλεσμα. Πολλά από τα μέλη της αποστολής βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό και η συμμετοχή κατέστη αδύνατη. Τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί είναι τεράστια και είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσουν το χώρο τις επόμενες ημέρες.

Η Έλενα Φραγκάκη, ένα από τα κορίτσια της επαρχίας που αποτελούν μέλη της Εθνικής, προέβη σε μια συγκλονιστική ανάρτηση πριν από λίγο, το πρωί της Τρίτης 3 Αυγούστου.

«Ένα ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Σίγουρα όχι έτσι όπως φανταζόμασταν ή τουλάχιστον ελπίζαμε. Τις τελευταίες μέρες συνέβησαν πράγματα που κανείς μας δεν θα μπορούσε να έχει προβλέψει. Σχεδόν η μισή αποστολή κόλλησε κορονοϊό, έπρεπε να μένουμε καραντίνα όλη η ομάδα και ας ήμασταν οι υπόλοιπες αρνητικές, δεν κάναμε ούτε μια βόλτα στο χωριό πέρα από τη διαδρομή για τα καθημερινά τεστ, κάθε μέρα ξυπνούσαμε με αβεβαιότητα και φόβο, λέγοντας στους εαυτούς μας: «Θα είμαι εγώ η επόμενη; Θα αγωνιστούμε τελικά;». Η απάντηση είναι όχι. Δεν θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο, κάτι τόσο σημαντικό για εμάς, κάτι για το οποίο δουλεύουμε τρία χρόνια τώρα και μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε θυσιάσει για να το καταφέρουμε, για να προκριθεί το ομαδικό στους ολυμπιακούς αγώνες. Αυτή η ολυμπιάδα εξελίχθηκε εντελώς διαφορετική από όσα είχαμε ονειρευτεί. Καλώς η κακώς έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό. Τη συγκεκριμένη στιγμή προέχει η υγεία μας, τόσο η ψυχική όσο και η σωματική, γιατί το να βλέπεις τους κόπους τριών ετών να χάνονται δεν είναι εύκολο πράγμα.

Παρόλα αυτά η ζωή συνεχίζεται. Είμαστε περήφανες που φτάσαμε μέχρι εδώ».

 

364 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΒΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΒ-Α

Ακτή ΝΟΒ, Άναυρος, Βόλος 38221
2421 020376

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μην χάσετε τα τελευταία μας νέα. Παρακολουθείστε τις επιτυχίες του ομίλου μας!