SponsorsTHOMAS HENRY

July 5, 2023
https://novargonaftes.gr/wp-content/uploads/2023/07/THOMAS_HENRY_ILCA-01-1280x1280.jpg

Ο Thomas Henry ήταν Γερμανός Φαρμακοποιός, Gentleman, μέλος της Βασιλικής Κοινωνίας και ακούραστος ερευνητής. Ωστόσο η ανακάλυψη του ήταν επαναστατική! Το 1773 χρησιμοποιώντας τις αλχημικές και φαρμακευτικές του γνώσεις, καθώς και νερό άριστης ποιότητας, που προέρχεται από την πηγή των βουνών Egge, δημιούργησε το πρώτο αναψυκτικό. Αμέσως κατάλαβε ότι βάζοντας αναψυκτικό στο ποτό του, αυτό αποκτούσε έναν ευγενικά ώριμο χαρακτήρα και μια υπέροχη δροσιά.

Η εταιρεία Thomas Henry ιδρύθηκε το 2010, έχοντας βαθιά γνώση της αρχής, ότι όταν μέσα στο νερό πριν την προσθήκη CO2, γίνει εκχύλιση διάφορων συστατικών (μπαχαρικά, βότανα, αιθέρια έλαια κτλ.), η απόλαυση πολλαπλασιάζεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε κάθε μπουκάλι Thomas Henry 200 ml μπαίνει CO2 πίεσης 8,5 bars.

Έχοντας σαν στόχο την μεγιστοποίηση και την πολυμορφικότητα της απόλαυσης αυτής, δημιούργησε 10 υπέροχες γεύσεις.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Thomas Henry* GOLD SPONSOR του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ILCA4, για την ευγενική της χορηγία και τη στήριξη στην προσπάθεια του Ν.Ο.Β.-Α. για την επιτυχή διοργάνωση του μεγαλύτερου ναυταθλητικού γεγονότος της χρονιάς!

*Εισάγεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΒΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΒ-Α

Ακτή ΝΟΒ, Άναυρος, Βόλος 38221
2421 020376

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μην χάσετε τα τελευταία μας νέα. Παρακολουθείστε τις επιτυχίες του ομίλου μας!