UncategorizedDANIEL & ΕLIAS οι κακοκαιρίες που “άλλαξαν” τον Βόλο μας

October 5, 2023
https://novargonaftes.gr/wp-content/uploads/2023/10/floods.jpg

Η κακοκαιρία Daniel ξεπέρασε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής στη χώρα μας και προξένησε μεγάλες καταστροφές στην  περιοχή του Βόλου. Δυστυχώς την ίδια περιοχή, για δεύτερη φορά μέσα σε 3 εβδομάδες, η κακοκαιρία “Elias”, αποδυναμώνοντας για ακόμα μία φορά τη πόλη. H κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας δεν είχε προηγούμενο με τους δρόμους του Βόλου να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, τις κατοικίες να έχουν υποστεί πολλαπλές ζημίες και με τους κατοίκους για δύο συνεχόμενες φορές να βρίσκονται στο έλεος της κακοκαιρίας, χωρίς ρεύμα και νερό. Παρά τις προσπάθειες των μελών, ο Όμιλος ομοίως υπέστη πολλές ζημιές στις εγκαταστάσεις του αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο.

Ύστερα από την επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ILCA4 2023 το φετινό καλοκάρι και την προβολή του Ομίλου μας διεθνώς για την υστερόβουλη προτροπή των προπονητών από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα να βοηθήσουν στην μεταφορά των κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στη Μαγνησία, ο Όμιλος και η πόλη του Βόλου καλούνται και οφείλουν να ορθοποδήσουν ξανά και να αντιμετωπίσουν όλες τις συνέπειες των δύο απανωτών κακοκαιριών και όλων των καταστροφών που προξένησαν αυτές.

Στην κρίσιμη αυτή στιγμή ζητούμε από εσάς, τη βοήθειά σας για να ανταπεξέλθουμε μετά από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή μας και να συνεχίσουμε το έργο μας. Ήδη ο Όμιλος μας με δωρεά που έλαβε από τον Ναυταθλητικό Όμιλο 78-Νο78- Sailing Team78, προσέφερε 200 νιτσεράδες σε πλημμυροπαθείς σε πληγείσες περιοχές του Βόλου (Παλαιά, Νεάπολη).

 Σε αυτή την δύσκολη στιγμή ο Όμιλος μας, χρειάζεται τη συμπαράστασή σας με χορηγίες, είτε υλικής είτε οικονομικής φύσεως για δαπάνες προμηθειών αυτοκινήτου, σκαφών, φουσκωτών, πανιών ιστιοπλοΐας και εργασιών μόνωσης των ταρατσών (στεγανοποίηση για αποφυγή πλημμυρών).

Με τη δική σας βοήθεια, είμαστε σίγουροι ότι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε!

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΒΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΒ-Α

Ακτή ΝΟΒ, Άναυρος, Βόλος 38221
2421 020376

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μην χάσετε τα τελευταία μας νέα. Παρακολουθείστε τις επιτυχίες του ομίλου μας!