UncategorizedΟ Ν.Ο.Β.-Α. φέρνει ξανά στο Βόλο το Παγκόσμιο Ιστιοπλοΐας το 2027!!

June 11, 2024
default

Πρόκειται για το Παγκόσμιο Ανδρών σκάφους τύπου ILCA 6, με συμμετοχές 100-120 αθλητών και αμέσως μετά το Παγκόσμιο Νεανίδων και Νέων σκάφους τύπου ILCA 6, 400-440 αθλητών από όλο το κόσμο. Αναμένονται 500-600 αθλητές από 50 χώρες, 200 προπονητές, 400 επιτροπές και τεχνικοί σύμβουλοι και γύρω στους 2000 θεατές και γονείς.
Μετά την τόσο επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Ιστιοπλοΐας ILCA 4, το 2023, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ILCA εμπιστεύτηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα ξανά το Ν.Ο.Β.-Α. για τη διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού διεθνούς αγώνα. Σε αυτή την απόφαση συνετέλεσαν η άψογη τεχνικά διοργάνωση του προηγούμενου Παγκοσμίου του 2023, οι κανόνες ασφαλείας, τόσο μέσα στην θάλασσα όσο και έξω στην στεριά, οι ιδανικές τοπικές καιρικές συνθήκες του Παγασητικού, με ρεκόρ ιστιοδρομιών, συνόλου 11.

Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Β.-Α., κος. Λάμπης Τσουκαλάς, αφού ενημέρωσε αρχικά την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και την Πρόεδρο της, κα. Νίκη Αναστασίου, στη συνέχεια ενημέρωσε την Τρίτη 4 Ιουνίου τον Δήμαρχο Βόλου, κο. Αχιλλέα Μπέο και την επόμενη ημέρα την Αντιπεριφερειάρχη κα. Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου. Η Ε.Ι.Ο., ο Δήμος Βόλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας στήριξαν ουσιαστικά τον Όμιλο κατά την περσινή Διοργάνωση και ανανέωσαν την στήριξη τους και για το 2027, κατά τις συνομιλίες με τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Β.-Α., κ. Λάμπη Τσουκαλά.
Ο Ν.Ο.Β.-Α. βάζει την πόλη του Βόλου ξανά στο επίκεντρο του κόσμου στο ναυταθλητικό χάρτη, δίνοντας αίγλη και δημοσιότητα στην πόλη μας αλλά και  μια οικονομική ένεση στην αγορά της πόλης του Βόλου!

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΒΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΒ-Α

Ακτή ΝΟΒ, Άναυρος, Βόλος 38221
2421 020376

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μην χάσετε τα τελευταία μας νέα. Παρακολουθείστε τις επιτυχίες του ομίλου μας!