ΚωπηλασίαΑξιόλογες εμφανίσεις από τους νεαρούς μας κωπηλάτες στην Α’ φάση της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας

July 4, 2024
https://novargonaftes.gr/wp-content/uploads/2024/07/Ομαδική-Ανάπτυξης1.jpg

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  η Α’ φάση της  16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας  που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη λίμνη της Παμβώτιδας Ιωαννίνων  το Σάββατο 29/6  και την Κυριακή 30/6 /2024. Σε μια άριστη διοργάνωση που δοκιμάστηκε από τις καιρικές συνθήκες , δυσκολεύοντας τους  200 αθλητές-τριες  κατηγορίας ανάπτυξης που συμμετείχαν από 24 σωματεία της χώρας.

Ο Ν.Ο.Β.-Α. συμμετείχε με 7 αθλητές-τριες σε 4 αγωνίσματα, με τους νεαρούς μας κωπηλάτες να πραγματοποιούν αξιόλογες εμφανίσεις στο κωπηλατικό τους ξεκίνημα, κερδίζοντας δύο τρίτες θέσεις και μια τέταρτη και μια έκτη θέση σε μικρούς τελικούς, μέσα από την συμμετοχή τους και τον μεγάλο συναγωνισμό στα αγωνίσματά τους,  παίρνοντας και πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

3η θέση στο διπλό σκιφ (2x) Κορασίδων :  Χατζηιωάννου Κατερίνα – Ντριβαλά Δήμητρα

3η θέση στο διπλό σκιφ (2x) Κορασίδων 12ετών : Νόνη Μαρκέλλα – Πούλακα Σοφία

10η θέση στο μονό σκιφ (1x) Κορασίδων: Πατέρη Μαρία

12η θέση στο διπλό σκιφ (2x) Παίδων : Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος –Ναούμ Αλέξανδρος

Την αποστολή συνόδευσαν, ο κ. Γκαμαλέτσος Χαράλαμπος και ο προπονητής κ. Καμμένος Κωνσταντίνος.

 Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Λάμπης Τσουκαλάς, τα μέλη του Δ.Σ. και όλη η αθλητική οικογένεια του Ν.Ο.Β.-Α. συγχαίρουν τους νεαρούς αθλητές – τριες και τους προπονητές, για την αγωνιστική τους παρουσία και την άριστη συμπεριφορά τους που επέδειξαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τους εύχονται καλή συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.    

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΒΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΒ-Α

Ακτή ΝΟΒ, Άναυρος, Βόλος 38221
2421 020376

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μην χάσετε τα τελευταία μας νέα. Παρακολουθείστε τις επιτυχίες του ομίλου μας!