ΚωπηλασίαΑγώνες Αξιολόγησης για την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας

April 19, 20212
κ3_n
κ2
κ1_n
Με αξιόλογες εμφανίσεις ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους οι αθλητές του ΝΟΒ-Α στον αγώνα αξιολόγησης για την Εθνική ομάδα κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το Σαββατοκύριακο 17-18/4/21, με την συμμετοχή 130 αθλητών από όλη την χώρα.
Συμμετείχαν οι αθλήτριες μας Κουκλουμπέρη Ευθυμία, Μιχαηλίδη Σωτηρία στην Δίκωπο Νεανίδων, οι οποίες αν και ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία των Κορασίδων πραγματοποίησαν δυνατές κούρσες στην Δίκωπο Νεανίδων όσο και στην Τετράκωπο Νεανίδων που κλήθηκαν να αγωνιστούν με το πλήρωμα του ΝΟ Κοζάνης , χάνοντας την 1η θέση για ένα δευτερόλεπτο.
Ο αθλητής μας Γιολδάσης Αλέξανδρος αγωνίστηκε στο Σκιφ Εφήβων, ο οποίος και αυτός ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία των παίδων και με προετοιμασία μιας εβδομάδας στο σκιφ, λόγω μη δικαιώματος συμμετοχής ηλικιακά άλλου αθλητή μας, έκανε δυνατές κούρσες καταφέρνοντας να κερδίσει την 1η θέση στον Γ’ Τελικό και 17η στο σύνολο ανάμεσα σε 25 συμμετέχοντες.
Τους αθλητές μας συνόδευσαν οι προπονητές τους Καμμένος Κωνσταντίνος , Τζούνης Εύθυμης , οι οποίοι πήραν σημαντικά στοιχεία από τα αποτελέσματα των αθλητών μετά από την μεγάλη αγωνιστική απραξία λόγω της πανδημίας.
Ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, το Δ.Σ. και όλη η αθλητική οικογένεια του Ν.Ο.Β.-Α. συγχαίρουν τους αθλητές – τριες για τις επιδόσεις τους και τους εύχονται καλή συνέχεια.

2 comments

  • Suivre Téléphone

    February 2, 2024 at 6:29 pm

    Si vous vous demandez comment savoir si votre mari vous trompe sur WhatsApp, je pourrais peut – Être vous aider. Lorsque vous demandez à votre partenaire s’il peut vérifier son téléphone, la réponse habituelle est non.

  • Suivre Téléphone

    February 11, 2024 at 9:10 pm

    Existe – T – Il un moyen de récupérer l’historique des appels supprimés? Ceux qui disposent d’une sauvegarde dans le cloud peuvent utiliser ces fichiers de sauvegarde pour restaurer les enregistrements d’appels de téléphone mobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΒΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΒ-Α

Ακτή ΝΟΒ, Άναυρος, Βόλος 38221
2421 020376

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μην χάσετε τα τελευταία μας νέα. Παρακολουθείστε τις επιτυχίες του ομίλου μας!